Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Előzetesen a Függetlenség napja 2

2015.12.14. 16:07 Csabi87

Mindig is tudtuk, hogy előbb vagy utóbb visszajönnek. Aki mást mond, az hazudik. Az idegenek Roland Emmerich vezényletével 1996-ban szörnyű csapást mértek az Államokba és a jó öreg Will Smith-re, a történet pedig 2016-ban folytatódik. Igaz Will Smith nélkül.

Ennek ellenére azért a rendezői teendőket ez alkalommal is Emmerich úr látta el, sőt Bill Pulman és Jeff Goldblum, Judd Hirsch és Brent Spiner szintén meggyőzhetőek voltak a visszatérést illetően.

independence-day-2.jpg

Az eltelt 20 év alatt a földiek igyekeztek tanulmányozni és felhasználni a korábban megismert idegen technológiát, sőt már a Holdon is vannak bázisaink és igyekeztünk felkészülni arra az eshetőségre, hogy egyszer az idegenek visszatérnek. Az idő hamarosan eljön!

A tovább mögött mutatjuk az előzetest is.

Címkék: előzetesek independence day 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr658171972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása