Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Előzetesen a japán Godzilla

2015.12.10. 07:34 Csabi87

A Gareth Edwards féle Godzilla folytatásra még sokat kell várnunk, 2018-ban érkezik csak a végeredmény, viszont a japánok válasza, már jövőre befut a mozikba.

godzillajapanbanner.jpg

A Toho ugyanis már nyáron elhozza a Godzilla: Resurgence című művet, amihez most egy kedvcsináló előzetes is érkezett. Más kérdés, hogy egy semmitmondó pár másodpercről van szó, amiben valaki kézikamerával fut a pánikba oltott utcán. Ennyi, majd kapsz többet, ha jó leszel.

godzillaresurgenceposter.jpg

A Toho egyébként már több mint 10 éve nem mutatott be új Godzilla filmet, igaz akkor se kellett volna, hiszen inkább förmedvény volt a legutóbbi szörnyes próbálkozásuk. Itt teszem hozzá gyorsan, hogy az eredeti beöltözős Godzilla-filmek szerintem teljesen jó pofák. Persze az új felvonásban vélhetően CGI szörny támad, hiszen 2015-ben már nem téma egy farsangi Godzilla.

Címkék: előzetesek poszter godzilla resurgence

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr888153430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása