Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 6. évad félévadzáró

2015.12.05. 09:42 Fat23

Elérkezett hát ez is,elértünk a The Walking Dead 6. évad feléhez. Ki gondolta volna anno ezt, mikor az öreg Rick seriff felébredt a kómából és a világ totális káosz kezdetén botladozott. De most itt vagyunk, és ahogy Greg Nicotero mondta idén, addig nem áll meg a show míg Rick és Daryl a pályán vannak.

the-walking-dead-6_08-start-to-finish-600x300-e1448991445286.jpg

Mindenesetre vegyesek az érzelmeim a félévadzáróval kapcsolatban, bármennyire is imádom a sorozatot. Ez kevés volt zárásnak. Elhiszem,hogy a nyitány februárban véres lesz és drámával teli, de szerettem volna egy 4. évadhoz hasonló félévad lezárást. Ott könnyeztünk, mert Hershel fejét vették, vége lett az idillnek, szétszakadt hőn szeretett brigádunk... egyszóval aggódtunk februárig. Most nem aggódok, nem izgulok... Azt hiszem ez nagy hiba, főleg ha olyan emberről van szó. aki szerelmes ebbe a világba..

Innentől viszont jön a spoileres terület:

11209381_1000780429946212_4678538420709817743_n.jpg

Ledőlt a torony és vele minden remény, ami addig a kicsi Alexandriát egyben tartotta. Több száz járkáló özönlik be, hogy szépreményű túlélőink számításait keresztül húzza. Szeretett csapatunk több részre szakadt ismét, bár szerencsére kis területen belül. Ott van Rick az újdonsült kis családjával, plusz Deannaval és Michonne-nal kiegészülve.

Az elnök asszony sajnos sérülést szenvedett a kis magán mentőakciója közben, így Rick mester majdnem szét is baltázza miközben a kis Judithot szeretné utoljára megbabusgatni.a kedves öreg hölgy. Sajnos itt van még Ron is, aki az apját vagy a vélt barátnőjét akarja megbosszulni, talán még ő sem tudja, mindenesetre Carllal összetűzésbe kerül. Két évaddal ezelőtt szurkoltam volna, hogy Carl kiessen a sorozatból, de kérem szépen a kiskölyök felnőtt. Érettebben viselkedik mint jó néhány karakter a sorozatban és ennek örülök. Neki még helye van és ezt most meg is mutatja. Érzéseim szerint sok múlik még rajta majd idővel. Egyre inkább az látszik, hogy hasonlóan kemény fából faragták, mint az apját és ennek örülök. 

Akad egy másik kis házikó egy még kisebb garázzsal, ahol Tara, Rosita és Eugene tanyázik a holtaktól elzárva. Az egyre inkább terebélyesedő Tara igyekszik lelket önteni Rositába, aki már temeti Abrahamot. Sőt az is kiderül, hogy Eugene alkalmas valamire a boxzsák szerepen kívül.

A garázstól pár lépésnyire ott a harmadik, talán végkifejletben leglényegesebb társaság, Carol, Morgan, Dokinéni és a homeless farkas figura. Morgan... na igen..egyre inkább kiveri nálam a biztosítékot. Egyre inkább remélem, hogy Rick keresztül lövi mérgében. Lassan kijár neki akárhogy is nézzük. Díjazom én a buddhizmust meg minden, de ebben a világban már nincs keresnivalója. A Carol Morgan ellentéten szerintem mindenki veszíteni fog a következő részben, a legtöbbet kezdő doktornénink.

33078020151201112810.jpg

Mindeközben Rickék is az utcára kényszerülnek és tokától bokáig bélben igyekeznek átmasírozni járkálók százai között, ami valószínűleg menne is ha a kis Sam kibírná anélkül, hogy anyázna.

Részemről gyenge félévadzáró volt, de mint rész megállta a helyét, rendben volt. Aztán jött egy bónuszvideó a maga két percével és azt kell mondjam, tett annyit mint a másik 45 perc. Végre utalást kaptunk arról, hogy Neagan belép a sorozatba és azt is megtudtuk, hogy a zsebünkben levő utolsó taknyos zsebkendó is az ő tulajdonát képezi. Személy szerint örülök, hogy egy jó negatív karakter csatlakozik, ugyanis a kormányzó óta nem volt ilyen. Talán Gareth lehetett volna, de belőle keveset kaptunk.

Mindent egybevetve remek kis évad ez, gyenge félévadzáróval. Várom a folytatást, várom a februárt és meglátjuk. Úgy érzem lesz itt vér, lesz itt dráma gazdagon.

Addig viszont ajánlom a hazai The Walking Dead rajongói Facebook oldalt.

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr358140710

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása