Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Merülés a limóval

2015.11.11. 09:28 Csabi87

Steven C. MIller szerintem egyike azon fiatal rendezőknek, akiknek a munkájára érdemes odafigyelni. A 2012-es The Aggression Scale szerintem egészen ütős filmje volt, habár a következő nagy dobás, az Under the Bed talán elmaradt a várakozásoktól.

submerged-620.jpg

A sorban a következő alkotás a Silent Night volt, ami az 1984-es télapós horror újra gondolt változata volt. Ez sem lett világmegváltó, bár egészen korrekt remake lett a végeredmény.

Miller legújabb filmje a Submerged, ami ez alkalommal nem horrorvonalon, hanem inkább a thriller vizein evezget. A történet szerint ugyanis adott egy ex-katona, aki egy bulizós estére úgy dönt, hogy elvállalja egy fiatal lány védelmét. A dolog azonban balul sül el, mert megjelenik néhány emberrabló, így hősünknek akcióba kell lendülnie. A dolog itt viszont kap egy kis csavart, ugyanis az autós üldözés során hőseink egy csatornába zuhannak és bent rekednek a limuzinban, ami egyre csak telik vízzel.

submerged-poszter.jpg

Nem mondom, hogy előzetest megnézve kizuhantam a fotelből, de azért kíváncsi vagyok mi sül ki ebből a Miller produkcióból. A forgatókönyvet egyébként Scott Milam írta, akinek a 2010-es Mother's Day szkriptje fűződik a nevéhez. Az se volt rossz.

Please enable Javascript to watch this video

Címkék: előzetesek poszter submerged

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr918069668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása