Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 6. évad 5. rész

2015.11.10. 08:29 Csabi87

Tovább araszolt kedvenc zombikkal spékelt sorozatunk, amely az 5. rész esetében azért a várakozásoknak megfelelően tényleg visszavett a tempóból és egy komótosabb, karakterépítgetős, dédelgetős epizódot produkált, amiért azért nem lehet hibáztatni a készítőket, kell az ilyen is.

twd-63-3.jpg

Ettől függetlenül azért gyorsan megállapíthatjuk, hogy a 6. évad leggyengébb részét láthattuk, amibe úgy igazán semmi sem történt - az előző Morgan-es rész is lassú volt, viszont szerintem egészen sikerült elkapni a hangulatot, holott rettegtem tőle, hogy végig fogom unni az akkori 60 percet, nem így volt.

A mostani rész egyébként egy kicsit kópé volt, mert ugrottunk az időben, hiszen a 3. résznél ott maradt abba a történet, hogy Rick a lerobbant lakóautóban élvezte az őt körülölelő zombisereg fogcsattogását. Azt viszont már nem mutatták, hogyan sikerült onnan kijutni - futva, ez pedig azért statiszták maszkolást illetően biztos, hogy idő és költséghatékony  volt.

A történet viszont ezt követően nagyrészt a falakon belül zajlottak, de folytassuk ezt a tovább után, nehogy véletlen spoilerek is akadjanak.

Alexandria jó pofa lakói szembe találkoztak a szörnyűségekkel pár résszel korábban, most pedig mélabús arcot öltöttek és úgy döntettek, hogy várják a megváló halált, hiszen úgyis ez lesz a vége, csak idő kérdése az egész. Az optimista hozzáállás persze a jó csaj fodrászra nem ragadt rá, aki immáron nem bírt ellenállni Rick nyelvcsapásainak sem, szóval izzott a romantika faktor, még ha csak őrlángon is.

twd-63-2.jpg

A beteljesült szerelemmel szemben viszont ott a végéhez ért románc is, ami legalábbis annak tűnik, hiszen Glenn jelzését hiába várták, ahogy egyébként Daryl-ék sem adtak életjelet magukról, pedig már be is sötétedett.

Maggie egyébként úgy dönt, hogy Glenn után indul, az út pedig a csatornán átvezet, két pocsolyazombin keresztül, azonban végül mégis csak visszakozik és úgy dönt jobb a sírás és a várakozás, mégis csak babát vár a szíve alatt. Gondolom egyébként ezek után Glenn, ha valóban életben maradt, akkor egy saját epizódban mutathatja meg magát, legalábbis remélem, hogy nem csak annyit kapunk, hogy véresen és horzsolásokkal telin visszatér a falak közé.

Természetesen nem elhanyagolható tény az sem, hogy a falak mellett a horda egy része hörög vidáman, a terv pedig egyelőre az, hogy ha csend van, majd elmennek, ennek okán azért karaktereink rendre a falak tőszomszédságában beszélgetnek és a kakasülőre is felmásznak, hogy azért a zombik csak ne menjenek el olyan gyorsan. 

twd-63-1.jpg

Őszintén szólva azért egy kicsit vártam, hogy ez alkalommal is történik valami óvatos biztosíték kicsapkodás és a csigatempó egyszer csak begyorsul, viszont most nem így történt. Helyette a pszichológusból lett orvos önmarcangolása töltötte ki az űrt, néhányan lopni akartak a kamrából, de aztán mégse, illetve Alexandria önjelölt vezetője is véresre szurkált egy járkálót, hogy aztán belássa, ha életben akarnak maradni, akkor Rickre lesz szükségük.

Annyira azért nem volt ez rossz, legalábbis úgy éreztem gyorsan vége lesz, persze azért a tempófokozásra számíthatunk a folytatásban, amikor Daryl és kompániája kapja a főszerepet. Addig viszont tudod, érdemes kattintgatni a hazai The Walking Dead Rajongói Facebook oldalon.

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr898066854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Párkányi Tünde 2015.11.12. 12:12:19

__hogy lehet meg nézni a gépen a 6.évad 5. részét?????

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.11.16. 09:37:09

unalmas egy rész volt na.
Sokkal rosszabb, mint az előtte lévő, pedig az se volt jó.

süti beállítások módosítása