Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sean Penn lánya zombik elől menekül

2015.10.22. 10:05 Csabi87

Egyáltalán nem mernénk azt állítani, hogy Sean Penn lánya, Dylan olyan színészi babérokra tör majd, mint az édesapja, bár kétségtelen, hogy jobbak a mellei, de ebből messze menő következtetéseket kár volna levonni.

condemned-1.jpg

Mindenesetre Dylan Penn megkezdi filmes menetelését, ráadásul a közeljövőben több filmben is feltűnik majd. Az egyik ezek közül ráadásul egy zombis horror lesz, a Condemned. Magunkhoz nyúlni mondjuk nem kell mert egy első filmes rendező egyáltalán nem páratlan ötletnek számító produkciójáról van szó, amelyben egy drogosok és függők által lakott épületben járunk, ahol kitör a járvány és jaj mindenkinek.

Eli Morgan Gesner rendező és író talán ennél eredetibb is lehetett volna, de lehet neki az fáj. Mondjuk a Dread Central szerint véres és nyomasztó a végeredmény. Nos úgy legyen, mondjuk az előzetes nem számít igazán különlegesnek.

condemned-poszter.jpg

Címkék: előzetesek zombi condemned

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr568009533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása