Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

The Walking Dead 6. évad 2. rész

2015.10.21. 13:29 Csabi87

A The Walking Dead legutóbbi részen azt hiszem méltán bizonyította azt, hogy miért is rajonganak millióan ezért a szériáért. Persze több oka is van ennek, az egyik viszont kétségtelenül a meglepetés faktor lehet, amit a második rész irgalmatlanul bepróbált és azt gondolom, hogy abszolút sikerrel járt.

twd-6-2-2.jpg

Ez alkalommal Alexandria falain belülre kerültünk és a kerítésépítésből kimaradtak kalandját követhettük nyomon. Carl-t, amint babakocsiban tologatja az édes kis Judith-ot, de megismerhettük az új doktornőt is, aki igazából jobb híján érdemelte ki címét, illetve Carolt, amint jó háziasszony módjára válogat a konzervek között.

Amikor pedig már azt hittük, hogy a második rész legizgalmasabb kérdése az lesz, hogy Carol zelleres pitéje odakozmál-e, akkor erős mozdulatokkal felráztak minket, olyannyira, hogy az állunkat a földön kereshettük.

Mókás módon megjegyezhetnénk, hogy az évad eddigi legjobb részét produkálta a The Walking Dead, mondjuk azért kicsit szarban lennénk, ha az évad végén is ez lenne a véleményünk, legalábbis bízzunk benne, hogy még ennél is van fentebb.

A készítők engem ez alkalommal beültettek a hintába. Úgy gondoltam, hogy kapunk egy részt, amiből megtudhatjuk, hogy mit csináltak azok, akik Alexandriában maradtak, addig, amíg Rick válogatott zombiterelő brigádja bajba nem került. Gondoltam a végén majd megkapjuk a dudaszót, hogy azért legyen összefüggés, de ahogy teltek a percek tényleg egyre inkább hajlamos voltam elhinni, hogy altatónak szánják az epizódot.

twd-6-2-1.jpg

Amikor viszont a Farkasok felütötték a fejüket minden megváltozott. Rég volt már ilyen jól sikerült rész a sorozatban, amikor nem is a zombik okozták a legnagyobb gondot - így hirtelen a tavalyi évadnyitó jut eszembe, ami szintén nagyon eltalált volt, de most sem mentek az akkori színvonal alá. Aki pedig mindkét esetben feldobta a hangulat az Carol asszonyság volt, aki újból elővette badass énjét, amiért csak imádni lehet.

A naturális erőszakon kívül persze azért eszmék is ütköztek, hiszen Morgan továbbra sem akar halálosztóként bevonulni a zombitörténelembe, míg Carol már bőven nem veti ezt meg és nagy kérdés, hogy Rick mennyire fogja díjazni, hogy akadnak, akiket futni hagytak.

twd-6-2-3.jpg

Illetve ne feledkezzünk meg arról sem, hogy Alexandria falai között vélhetően egy kém is akad, aki a félőrülteket segíti. Talán csúnya dolog volna hirtelenjében Carl szerelmére fogni mindent, ráadásul nagyon efelé is terelték a nézőt, de persze picivel később okosabbak leszünk. Addig pedig talán érdemes még egyszer újra nézni ezt a részt, aztán pedig felkeresni a hazai The Walking Dead Rajongói Oldalt a Facebookon.

Címkék: sorozat zombi the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr228009357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

JoeSnow 2015.10.21. 17:02:00

Nem segíti őket senki sem, a rész végén Aron megtalálta az egyik seggarcnál a saját táskáját ( amit még az előző évadban hagyott el ( a kaja raktárnál... ) ), nem véletlen érzi magát olyan kellemetlenül miután megnézi a képeket.!

mejicano (törölt) 2015.10.22. 07:50:56

Mikre emléxel...én is azt hittem, belső munka

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.10.22. 09:40:14

érdekes módon a sori legjobb részei magasan azok amikben nincsenek zombik.
Ebben se volt egy se mégis az egyik legjobb rész lett ever.

süti beállítások módosítása