Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emberek, zombik, vámpírok és alienek egy filmben

2015.10.21. 14:39 Csabi87

A Sony Halloween-i nagy dobása lehet a Freaks of Nature című horror, ami az agyament dolgok sorát igyekszik gyarapítani.

A történet szerint egy amerikai kisvárosban járunk, ahol emberek, vámpírok és zombik is élnek, ráadásul mindezt egészen békésen teszik. Igen ám, csak egy napon egy földönkívüli űrhajó érkezik, az idegenek pedig jócskán bekavarnak a képbe.

freak-of-nature-1.png

Oren Uziel forgatókönyvíró korábban a 22 Jump Street forgatókönyvét írta, jelenleg pedig a Mortal Kombaton és a Men in Black 4. részén is dolgozik, közben pedig elkészítette szóban forgó alanyunkat is, mondjuk érdemes tudni, hogy a szkript jó ideje a fiókban pihen, hiszen már 2010-ben felbukkant az arra érdemes berkekben.

A Sony viszont most úgy döntött, hogy pénzt áldoz a dologra és meg is bízták Robert Pickering rendezőt, hogy hozza tető alá a projektet.

freaks-of-nature-poster.jpg

A film előzetese pedig egészen jól sikerült, persze horrorparódia nyomvonalon mozgunk, de az erre igényesek talán egy ütős darabbal gazdagodnak.

Please enable Javascript to watch this video

Címkék: előzetesek zombi poszter freak of nature

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr488009621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása