Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sorozat lesz a Boszorkányvadászokból

2015.10.15. 12:27 Csabi87

Meglepő hír érkezett a Paramount Pictures háza tájáról. Jó ideig úgy tűnt, hogy a Boszorkányvadászok folytatása végre elkészülhet. Ez annyira nem is meglepő, hiszen a stúdió már korábban bejelentette, hogy jöhet a második felvonás. Tommy Wirkola mondjuk egyébként munkákra hivatkozva nem vállalta a rendezést, de a stúdió Bruno Aveillan személyében talált egy új direktort.

boszvad.jpg

A Deadline azonban úgy értesült, hogy a Paramount mégis visszakozna és más megközelítésben alkotná meg a produkciót. A terv az, hogy sorozatot készítenek belőle. Az ötlet érdekes és baromi kíváncsi volnék, hogy hányan kaptak most örömükben a homlokukhoz.

Az első rész ugyan nem volt jó, sőt a folytatás is érdekesen kezdett kirajzolódni, hiszen néhány concept art mellett már arról is lehetett hallani, hogy zombik is akadnak majd no és Jeremy Renner és Gemma Arterton is visszatérnek. Azt viszont kötve hiszem, hogy egy kétes sikerű szériához le tudják őket szerződtetni.

Címkék: sorozat hansel and gretel witch hunters hansel and gretel 2

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr67970345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása