Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Godzilla és King Kong összeköthetik a bajszukat

2015.10.15. 12:32 Csabi87

Nem is olyan régen még csak pletyka szinten lehetett hallani arról, hogy a Warner erősen gondolkozik egy újabb Godzilla vs. King Kong mozin. Talán még legyintettünk is egyet, bár kár volt, mert a stúdió hivatalosan is bejelentette, hogy 2020-ban a két behemót egymásnak ugrik.

kingkong.jpg

Ennél többet mondjuk egyelőre nem tudni, de bő éveink vannak arra, hogy bármi konkrétum is kirajzolódjon. Az új King Kong mozi egyébként 2017-ben érkezik a mozikba, Gareth Edwards pedig 2018-ben a második Godzilla filmmel is ellátja a rajongókat, 

A két fenevad egyébként annak idején már összecsapott egyszer, még a japán és amerikai koprodukcióban készült King Kong vs. Godzilla-ban. Ha esetleg nem láttad és bírod, a makettháborút, akkor mindenképpen pótold.

Címkék: godzilla vs king kong

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr857970357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása