Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fotók a Mártírok remake-ből

2015.10.14. 12:12 Csabi87

Szépen csendben elkészült az amerikai változata a Mártíroknak, amit egyébként a napokban egy spanyolországi filmes fesztiválon már be is mutattak.

A rendezést az egészen pofásan sikerült Kerülőút direktorpárosa Kevin és Michael Goetz vezényelte, előzetes pedig egyelőre nincs, de van három fotó. Az eredeti francia filmről pedig itt írtunk.

Címkék: martyrs

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr47967540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Attila Racz 2015.10.15. 09:29:35

En anno lattam az eredetit es napokig hatasa alatt voltam. Soha tobbe!!! Remake igy kimarad!! Amugy is egy Europai filmnek az amcsi remake valtozata, mindig szarabb. Amugy is szanalmasak, h mindent ujra kell forgatniuk, mert kulonben a sok hambizabalo szorny nem megy be, mert hat ez nem amcsi film, ergo akkor szar.

mejicano (törölt) 2015.10.16. 10:25:45

@Attila Racz: szívemből szóltál. Mert még ha valami régi filmet újra megcsinálnak, az akár jó is lehet (pl. Köpök a sírotokra), de pár év után remékelni, csak azért, hogy megmutassák, hogy "mi jenkik úgyis jobban tudjuk"...tényleg nincs rá jobb szó a szánalmasnál. A franciákat úgysem tudják lenyomni, állat horrorokat csinálnak.
Az egyetlen kivétel talán a Nightwatch, annak a holland eredetije dögunalmas. Bár asszem, csak Ewan McGregornak köszönhető a színvonal, ő viszi a hátán az egészet.

Attila Racz 2015.10.16. 12:17:50

@mejicano: Az a baj, h a jenkik nem azert csinalnak feltetlen remake-t, h megmutassak jobban tudjak, hanem mert a sok hajpacni amerikai idiota szar azt sem tudja hol van europa azt hiszik, h egy orszag es ezekutan nem neznek meg olyan filmet ami nem amerikaban keszult, olyat meg vegkepp nem ami nem angolul beszel (ez kicsit MO-ra is igaz, h sokan csak a szinkronos borzalmat hajlandoak megnezni, mert isten ments, h feliratot kelljen olvasni).

süti beállítások módosítása