Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

American Horror Story: Hotel 1. rész

2015.10.12. 15:08 OctoberAir

american_horror_story_hotel_lady_gaga_by_panchecco-d8jhwa1.pngA múlt héten megnyitotta kapuit az American Horror Story Hotel című szériája. Én nagy reményekkel néztem az évad elébe, hiszen személyes kedvencem az első évad volt, amelyben ugyebár egy kísértetjárta házba kerültünk be. Az előző évad, a Freak Show egyáltalán nem tartozott a kedvenceim közé. De egy kísérteties hotelnél sokkal félelmetesebbet el sem lehet képzelni.

A Hotel szerintem jól indított. Az első részben rengeteg minden történt. Először is megismerhettük a Hotel recepciósát, Irist (Kathy Bates), aki két mit sem sejtő svéd lányt engedett be a borzalmas falak közé. Szinte összefoglalhatatlanok az először látott borzalmak. Az AHS-tól jól megszokott stílusban megjelent a szexualitás, a morbiditás, a drog, a vér és a gusztustalan, bizarr jelenetek, amelyek persze egy csavaros történetet adnak ki nekünk. 

Az előző évadban megismert Wes Bentley ebben most egy nyomozót játszik, aki egy kegyetlen sorozatgyilkos után kutat, aki a családját is fenyegeti. John Lowe nyomozónak már korábban eltűnt egy gyermeke, de életének összes eseménye valamilyen furcsa kapcsolatban van a különös hotellel. Felesége és lánya is állandó szereplő lesz az évad során.

amercan_horror_story_hotel.jpg

Emellett jelenését tette Sarah Paulson is, aki idén egy drogfüggő prostituáltat játszik és szoros kapcsolatban áll Lady Gaga és Matt Bomer karakterével. Lady Gaga és Bomer első részes jelenése felejthetetlen volt. Vámpírszerű karakterük vad szexualitással keveredett. Emellett megtudhattuk, hogy ezek a karakterek el sem hagyhatják a Hotel falait.

_glpjf3r2xrx.jpg

Természetesen ezernyi kérdés maradt megválaszolatlan az első rész után, rengeteg szál útnak indult. Az első rész nekem egyáltalán nem okozott csalódást, hozta az AHS-től megszokható borzongató stílust. A karakterek is érdekesnek tűnnek, ezért szerintem ez az évad is kihagyhatatlan a horrorok rajongóinak. 

Címkék: sorozat american horror story american horror story hotel

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr897961854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2015.10.12. 18:55:48

Az első évadot nehéz lesz űberelni!!!

mejicano (törölt) 2015.10.13. 08:00:55

Főleg a gagával

Terror Dzsoni 2015.10.13. 11:56:13

"Emellett megtudhattuk, hogy ezek a karakterek el sem hagyhatják a Hotel falait."

Hát akkor én rosszul láttam, mert kimentek és összekukázták maguknak a "vacsorát" valami szabadtéri mozivetítésen, ahol a Nosferetut adták.

OctoberAir 2015.10.13. 12:30:29

@Terror Dzsoni: Ebben igazad van, de a végén teljesen úgy jött le, hogy Iris, Sally és Gaga fiúja valahogyan adósai a hotelnek, lehet erre még pontosan nem tudjuk a választ. De teljesen igazad van.

Terror Dzsoni 2015.10.13. 14:58:55

@OctoberAir: Majd kiderül, hogy adósak-e valamivel, vagy csak addig élnek amíg hotelben vannak. ;) A folytatás várós!

süti beállítások módosítása