Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A tengerészgyalogosok meg a zombik

2015.09.30. 15:40 Csabi87

A zombikkal már szinte mindenki megküzdött, ráadásul van, aki kétszer is, viszont kifejezetten tengerészgyalogosokat talán még nem. Persze, ha a katonák közé soroljuk őket, akkor már rögtön más a helyzet.

navy-seals.jpg

Mindenesetre az első filmes Stanton Barrett levezényelte a Navy SEALs vs. Zombies című filmet, amire ráadásul 5 millió dollárt is sikerült összekalapoznia, így talán nem is feltétlen egy ótvar szar lesz a végeredmény, persze azért a fenntartásainkat ne vágjuk ki az ablakon.

Barrett egyébként kaszkadőrként kezdte a filmes pályafutását, a filmjeinek listája pedig ilyen téren meglehetősen impozáns, de azt is érdemes lehet róla megemlíteni,hogy NASCAR versenyeken is próbára tette magát, a testvére pedig az a David Barrett, aki egy rahedli sorozatot dirigált már le, többek között A búra alatt néhány részét.

A film története pont annyira leegyszerűsíthető, mint azt gondolod, jönnek a zombik, a tengerészgyalogosok pedig nem engedik, mert ha valakinek, akkor nekik van tökük. A főszerepben Ed Quinn-t láthatjuk majd, de Michael Dudikoff is feltűnik majd a végeredményben.

Címkék: előzetesek zombi navy seals vs zombies

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr597871088

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.10.01. 10:07:17

Kaszkadőr: ez nem jött be. Autóversenyző: basszus, ez se megy! Akkor mi legyen?
Á, a tesó tök jól keres, rendezek én is filmet! Ha az sem sikerül, majd énekelek...

süti beállítások módosítása