Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fear the Walking Dead 1. évad 3. rész

2015.09.16. 09:31 Csabi87

Egy hét szünet után folytatódott a Fear the Walking Dead, ami tovább adagolta az apokalipszis közeli feszültséget, a néhány zombit és a magyar-román ultrák tombolását. A végére viszont sikerült egy kis meglepetést is sajtolni az amúgy meglehetősen kiszámítható sorok közé.

fear-thewd-31.jpg

A folytatásban spoilerek is előfordulhatnak.

Azt hiszem azért a Fear the Walking Deadnek nincs könnyű dolga, hiszen a néző pontosan tudja, hogy mi fog történni ez által pedig egy kicsit kiszámítható az egész. Nem olyan módon, hogy az ember 10 perc után felkel a fotelból és inkább főz egy bablevest, de azért nem sok meglepetés marad.

fear-thewd-32.jpg

Travisék ugye a belvárosban rekedtek az előző részben, most onnét sikerült kitörniük és tulajdonképpen a már két feleséggel is ellátott család egyesülni is tudott, hogy aztán a végén egy kis vihar előtti csend következzen. Amikor már azt hittük, hogy csak a sivatag jelenti a megoldást és a menekülést feltűnik a hadsereg, akik úgy tűnik orvosolják a problémát. Persze egy nagy lópikulát orvosolnak, de hőseink egyelőre azt hihetik, hogy talán végre minden rendben lesz.

A karakterekkel nekem továbbra is akadnak gondjaim. Szerencsére a tinik kevésbé idegesítőek, mint arra számítani lehetett, de egyébként meglehetősen kétsíkúak, mint szinte Travis kivételével mindenki. Igaz a harmadik résznél járunk, van még idő bőven kibontani a figurákat, de a férfi főszereplő kivételével én meg nem igazán találtam olyat, akiért érdemes izgulni.

Szerencsére azért ezeket a karaktereket érdekes helyzetekbe helyezik, van aki még azt hiszi, hogy a zombivírus egy gyógyítható betegség, míg mások radikálisabbak és már sejtik, hogy mi az igazság.

fear-thewd-33.jpg

Emellett viszont a Fear the Walking Dead a zombifilmek közhelyeihez is nyúl - hiszen elhangzott a "Ha én is átváltozok öljé' meg!" ás az "Én fiamnak ne adjon fegyvert a kezébe, he!" no meg még egynéhány hasonló dolog. Igaz mire is számíthat az ember, de talán kicsit több kreativitásra vagy tudom is én.

A vége azért azt gondolom mégis egy kicsit csavarosra sikerült,a kerti labirintusban bóklászó zombi lelövésével, illetve a hadsereg megjelenésével.

A színvonalat pedig mindezek ellenére bőven tartja a sorozat és ne feledjük, ez nem a Z Nation, itt bizony kőkemény drámára is lehet számolni, csak nekem ehhez még az érdekes karakterek hiányoznak. 

Címkék: sorozat zombi fear the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr227792216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.09.18. 12:18:35

Na engem halálra idegesít az naivitás, ahogy ezek az emberek próbálják magyarázni a hülyeségeiket, főleg Travis. Merthogy talán gyógyítható, meg hogy gyereknek nem való fegyver, mert a végén még meg tudná védeni magát, stb. Ja, meg tombol a csőcselék, megsérül a csaj: Kórházba kell vinni! Mert majd ott rend lesz, nem igaz? Ha már egyik szomszéd eszi a másikat, nem ez fog eszembe jutni, az tutiziher. Vagy még sosem láttak zombifilmet, hogy sejtsenek valamit?
Ja, meg tombol a csőcselék, megsérül a csaj: Kórházba kell vinni! Mert majd ott rend lesz, nem igaz? Pláne, hogy szétszakadt a család, de azért nem kell sietni, mászkáljunk az idegenekkel, az otthoniak legfeljebb várnak egy kicsit.
Szomorú, hogy az összes kretén között a drogos kreténnek van a legtöbb esze.

süti beállítások módosítása