Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Krampus előzetes - Az Adsz vagy kapsz rendezőjének új filmje

2015.09.08. 18:44 Csabi87

Michael Dougherty annak idején az Adsz vagy kapsz című horrorjával rengeteg rajongót nyert magának, ám azóta nem igazán jelentkezett újabb rendezéssel, így 8 év elteltével pedig abszolút ildomos, hogy valami újdonság is megjelenhet tőle.

A történet ez alkalommal is egy ünnep köré rendeződik, most a Karácsony lesz soron. A sztori szerint adott egy meglehetősen rosszul működő család, ahol már a Karácsonyban sem igazán hisznek, de mégis csak összegyűlnek ilyenkor, leginkább a mihez tartás végett.

krampus1.jpg

Azonban ez az ünnep más lesz a család számára, mint a többi, ugyanis egy ősi gonosz üti fel a fejét, aki szeretné megbüntetni a család minden egyes tagját, így nem marad más, mint hogy összefogjanak és megpróbálják túlélni a lehetetlent.

A további mögötti előzetes ugyan olasz nyelvű, de arra tökéletes, hogy csekkoljuk mivel is készül számunkra Dougherty. A tengerentúli bemutató a tervek szerint december elején esedékes.

krampus-poster1.jpg

Címkék: előzetesek poszter krampus

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr107770840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása