Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Harmadszor is köpök a sírodra

2015.09.08. 19:06 Csabi87

Ha egy üzlet beindul... gondolhatnánk, pedig ez esetünkben nem is teljesen igaz. 

spit-on-3.jpg

Annak idején 2010-ben jelent meg a Köpök a sírodra, ami a jól sikerült remake-ek sorát erősítette. Ezt a hullámot próbálták meglovagolni a három év múlva érkező folytatással, aminek igazából csak címében volt köze a korábbi felvonáshoz, hiszen új főszereplőt kaptunk, ráadásul összességében sokkal gyengébbre is sikerült, mint az első rész.

spit-on-2.jpg

Ennek ellenére a lelkes producerek mégis úgy gondolták, hogy 2015-ben a nézőközönség éhes egy harmadik történetre is.Persze mielőtt élből elutasítanánk, vagy stílusosan leköpnénk a filmet, érdemes megemlíteni, hogy ez alkalommal valóban folytatást kapunk, hiszen ismét Sarah Butler lesz a főhősünk, aki a korábbi szörnyű kalandja után új életét éli, de már lehet, hogy számára semmi sem lesz olyan, mint régen, ugyanis ez alkalommal egy borzalmas sorozatgyilkossal akad majd össze.

spit-on-1.jpg

Butler jelenléte akár tényleg lehet biztató, de rendező R.d. Braunstein-é viszont inkább csak ijesztő. Tőle korábban a 100 Degrees Below Zero-t láthattuk, már ha rápazaroltunk másfél órát az életünkből. Ebben a zs-kategóriás borzalomban egyébként Kamarás Iván is feltűnt, de már biztos megbánta.

Címkék: i spit on your grave 3

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr757770888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darkcomet 2015.09.12. 17:35:46

Már a remake-ot sem kellett volna megcsinálni, de az még úgy, ahogy rendben volt. Na de a folytatás...? És ennek még egy harmadik rész is? Minek?

süti beállítások módosítása