Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Új előzetesen Keanu Reeves horrorja

2015.09.02. 09:53 Csabi87

Új előzetes kapott a Knock, Knock című horror, amelyet Eli Roth rendezett, a főszerepet pedig Keanu Reeves kapta. A sztorit szerint Reeves karaktere egy szerető apa és férj, aki hétvégére egyedül marad fekete bulldogjával, hogy amíg a család másik két tagja jól érzi magát, ő nyugodtan tudjon 3D-s épület tervrajzokat nézegeti a számítógépén.

knock-knock-reeves.png

Ám egy viharos estén beállít hozzá két fiatal csaj, akik először úgy tűnik, hogy csak segítséget kérnek, majd rámásznak hősünkre, majd miután az másnap reggel kirakja őket a már napsütötte pázsitra, úgy érzik, hogy a soron következő éjszaka a legjobb lesz, ha késekkel és pisztolyokkal vesznek elég tételt.

Néhány országban, illetve még januárban a Sundance-en már bemutatták a végeredményt, ami ugyan sokak szerint jónak tűnik mégsem sikerült túlságoson ütősre, sőt meglehetősen felejthető. Illetve más vélemények szerint Reeves a John Wick után ismét rossz lóra tett.

knock-knock-poszter.jpg

 

Címkék: előzetesek poszter knock knock

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr807751572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása