Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fear the Walking Dead 1. évad 2. rész

2015.08.31. 17:39 Csabi87

Nincs megállás, tovább folytatódik a Fear the Walking Dead. Igaz, ha már az első rész után megállás lenne, akkor szépen is néznénk ki.

fear10222.jpg

Hánytatott sorsú családunk élete tovább sodródik, a zombiktól sem mentes kis medrében, a sztorit fonalát pedig ott vesszük fel, ahol a legutóbb abbahagytuk. Spoilerek következnek!

Miután Travis és a pereputtya felfedezik, hogy a holtából visszatérő drogkereskedő, sehogy sem akar meghalni és mindenáron rájuk akar támadni, levonják a következtetést, itt bizony baj lesz, így hát jobb mielőtt a távozás hímes mezejére lépni. 

Travis a volt feleségét és a fiát is megpróbálja értesíteni, amíg pedig értük megy, a másik vonalon a szőke anyatigris próbálja meg orvosolni fia akkut droghiányát, de Alicianak sem egyszerű az élete, hiszen a tiniszerelem erősen befigyel nála.

Kezdjük is vele. Fiatal, falfestő barátja az előző részben nem véletlen maradt távol a naplementés randitól, hanem bizony azért, mert a jó öreg Mattet megharapták és lázas betegen feküdt otthon, miközben szanaszét szórta a virágokat és az állólámpákat a lakásában. Alicia úgy dönt, hogy ápolni szeretné a fiút, Travisék viszont meggyőzik arról, hogy jobb ha egyedül hagyja, a lány pedig tudja, hogy a forgatókönyvben is ez áll, így a családjával tart.

fear1022.jpg

A családdal, ami ezt követően több részre szakad. Alicia otthon marad indián arcú, drogos bátyjával, aki egy alkalommal igényesen telehányja a nappalit, ezzel akadályozva meg azt, hogy Alicia mégis csak visszamenjen pátyolgatni zombijelölt pasiját. 

Ezalatt anyjuk az iskola felé veszi az irányt, ahol valami ütős gyógyszer ellátmányt szeretne zsákmányolni szeretett drogoktól túl fűtött fiának. A falak között pedig összefut Tóbiással, aki annyira ragaszkodik az első részben elkobzott nyamvadt késéhez, hogy visszament érte a kiürített iskolába. Azonban nem csak ő lapul az iskolába zárva, hanem a jó öreg igazgató úr is, aki az első részben csak úgy csinált, mintha zombi lenne, most viszont valamilyen oknál fogva át is változott és Madisonnak egy tűzoltókészülékkel kell őt jobb belátásra bírnia.

Eközben Travis fia egy tüntetés vesz részt, ahol nem az internetadó van terítéken, hanem a rendőrség túlkapása. Travis azonban ex-feleségével megtalálja a srácot, addigra azonban kitör a pánik, a tüntetők kikelnek magukból és még egy punk zombi is felbukkan a háttérben. Hőseink így a közeli borbélyhoz menekülnek be, hogy onnét szemléljék az utcán zajló káoszt.

Mert káosz az van, a kommunikációs eszközök is kezdenek leállni és ha óvatosan is, de úgy tűnik zombiból is egyre több akad. Egyébként zombis sorozat ide vagy oda, egyelőre nem vitték túlzásba az agyhalottak bemutatását, persze nyilván nem ez a fővonal, azt meghagyják a Z Nationnek, itt inkább a drámán volna a hangsúly.

Egyelőre igazából nem szeretnék túlságoson lehúzó lenni, de két részt követően még nem találtam olyan karaktert, akiért igazán tudnék szurkolni. Alicia talán csinos, de egyelőre pont annyira egy dimenziós, hogy akár zombi is lehetne. A drogos srác sem szimpatikus, anyuka pedig szintén zenész. Talán Travis lehet az, aki egyelőre valamire való figurának tűnik. 

Persze lehet, hogy rosszul látom, szóval írd csak meg nyugodtan a véleményed.

Címkék: sorozat zombi fear the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr967748804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Umberto 2015.08.31. 17:45:50

Bocsánat, hogy nyelvnáciskodom, de a "hánytatott" szó valami egész mást jelent, mint a "hányatott sors". :-)

süti beállítások módosítása