Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Idióta cserkészek a zombik ellen

2015.08.22. 17:32 Csabi87

Személy szerint egészen odáig vagyok a jóféle zombis vígjátékokért és szerencsére van néhány egészen vállalható induló is ebben a kategóriában. 

Ilyennek tűnik Christopher Landon újdonsága is a Scouts Guide to the Zombie Apocalypse. A történet rém egyszerű, adott néhány szerencsétlen cserkész fiú, akik egy csodálatosnak nehezen nevezhető napon zombitámadás áldozatai lesznek. Egy csuda csini lánynak köszönhetően azonban túlélik a megpróbáltatást és az említett kishölgy segítségével fel is veszik a kesztyűt az agyhalottak ellen.

scoutsguide-1.jpg

Landon neve egyébként a Parajelenségek spin-off kapcsán lehet ismerős, de ugye mindenkinek vannak hibái, az újabb próbálkozása viszont egyelőre teljesen korrektnek és szórakoztatónak tűnik. Igazi agyament baromság, amibe még néhány zombicica is belefért, már előre imádjuk.

A főszerepben egyébként az X-Men-t is megjárt Tye Sheridan és jó nevű Patrick Schwarzenegger valamint Logan Miller is feltűnik.A tengerentúlon októberben esedékes a premier.

scoutsguideposter.jpg

Címkék: előzetesek zombi poszter scouts guide to the zombie apocalypse

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr697725884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása