Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Csöppentél már horrorfilmbe?

2015.08.22. 18:01 Csabi87

Biztos te is eljátszottál már a gondolattal, hogy mi történne, ha belecsöppennél az egyik kedvenc horrorfilmedbe. Nos a The Final Girls című mozi ezen alapötletre épít, hőseink ugyanis a moziban ülve egyszer csak a vásznon életre kelt filmben találják magukat, egy könyörtelen slasherben.

Természetesen egy mókásabb vonalon mozgolódó horrorról van szó, amelyet Todd Strauss-Schulson rendezett, de ami talán érdekesebb, hogy az American Horror Story-t is megjárt Taissa Farmiga kapta benne az egyik főszerepet.

finalgirlsshock.jpg

A sztorit szerint ő az a lány, akinek az édesanyja a '80-as években szerepelt a mára már kultikussá vált Camp Bloodbath című slasherben. Max és barátai egy évforduló kapcsán pont a filmszínházban lesik meg a filmet, amikor valami folytán ők is a film szereplőivé válnak és jobb híján kénytelenek felvenni a harcot a maszkos gyilkos ellen.

Az előzetes mondjuk nem 100%-ban meggyőző, de akadnak egészen jó poénok, így talán óvatosan de bizakodhatunk is. A tengerentúlon október elején mutatják be a végeredményt.

Címkék: előzetesek the final girls

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr547725974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása