Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A CW-n kaphat helyet a Péntek 13 sorozat

2015.08.12. 17:38 Csabi87

Már több mint egy éve írtunk arról, hogy néhány író és producer erőteljesen dolgozik azon, hogy a Jason Voorhees nevével fémjelzett Péntek 13-ból sorozatot csináljanak. Az ötlet mondjuk nem teljesen újszerű, hiszen annak idején volt egy hasonló próbálkozás, most meg amúgy is divat mindenből sorozatot csinálni.

fridaythe13thJasonV.jpg

A dolog már ott tart, hogy a csatorna is megvan, ahol a széria helyet kapna, ennek értelmében a CW tűzné műsorára és a The Pretender készítői kotlanak a projekten. Ők egyébként elmondták, hogy igazából nem arra kell számítani, hogy lesz egy machete-s faszi, aki hetente lekaszabol egy halom jobb sorsra érdemes balfácánt, mert ebből nem lehet sorozatot készíteni.

A sztori főhőse egy rendőr lenne, aki a testvére után kutat és így téved a jó öreg Crystal Lake közelébe, ahol aztán Jason úr legendájába is belebotlik, hiszen kiderül, hogy édestestvére régmúltbeli gyilkosságok ügyében nyomozott a környéken.

A tervek szerint jövő nyáron, egészen konkrétan májusban startolhatna a sorozat.

Címkék: sorozat péntek 13 friday the 13th

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr997701704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2015.08.17. 15:54:30

"nem arra kell számítani, hogy lesz egy machete-s faszi, aki hetente lekaszabol egy halom jobb sorsra érdemes balfácánt, mert ebből nem lehet sorozatot készíteni"
Ezzel vitába szállok, elvégre a P13 már eleve egy sorozat, van harminchat tök egyforma része. Mi a fenét lehet ebből kihozni, el nem tudom képzelni, de sok sikert hozzá.

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2015.08.19. 17:07:05

@mejicano: jogos, a sorozat alatt a tévés sorozatot kell érteni. Egyébként minisorozatnál többet szerintem sem volna érdemes csinálni.. minek is.

süti beállítások módosítása