Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Bite annyira gusztustalan, hogy arra nincsenek szavak

2015.08.06. 17:42 Csabi87

Az utóbbi idők leggusztustalanabb horrorfilmje, harsogják a címlapok a Chad Archibald új filmje kapcsán. A Bite állítólag annyira undormányosra sikerült, hogy az egyik vetítésen két lány is rosszul lett, előbb hánytak, a film végén pedig el is ájultak - jaj szegények. Előbbi reakciót mondjuk mi is átéltük, igaz a Bulibáró kapcsán. 

bite.jpg

Szerintünk egyébként a dolog pont annyira marketingfogás, mint az a része az egésznek, hogy a film mellé hányózacskót is adtak a drága jó közönségnek. Ettől függetlenül persze nem kizárt, hogy a Bite valóban gusztustalan lett.

A sztori egy csajsziról szól, aki egy szigetre utazik, hogy ott ejtsék szerét egy bitang jó lánybúcsúnak. Hősnőnket azonban megcsípi egy rovar, aminek előbb nem tulajdonít különösebb jelentőséget. A csípés azonban viszketni kezd és fertőzés jeleit mutatja, hősnőnk pedig felpuffad, megbüdösödik és átváltozik egy rovarlénnyé, ezt pedig mi mind végig nézhetjük. Mi ez ha nem blöööááá!

A direktor korábbi filmjei közé tartozik egyébként az Antisocial és a Hidrofóbia is, csak, hogy a keresztbe linkelés se maradjon el.

A film előzetese egyébként nem feltétlen gusztustalan, de ígéretesnek talán nevezhető, esetleg Cronenberg művészúr A légy című moziját idézheti fel előttünk.

Címkék: előzetesek bite

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr17686434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása