Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Frank Grillo visszatér a The Purge 3. részébe

2015.08.05. 17:24 Csabi87

Ízlések és pofonok, de én annak idején bírtam a The Purge első részét, ami itthon A bűn éjszakája címen futott. James DeMonaco filmje ráadásul tényleg nem sikerült annyira rosszul, mert egy folytatást is kapott, ami az alapkoncepción nem változtatott, de a homeinvasion filmet egy külső környezetbe helyezte, ezzel pedig talán egy az elsőnél is jobb végeredményt produkált.

frankgrillo.jpg

Ez pénzügyi értelemben azt jelenti, hogy sikerült meg tízszerezni a gyártási költségek, Jason Blum producer szemében pedig dollárjelek villantak, mint Dagobert bácsiéban, majd úgy döntöttek, hogy kérnek egy harmadik felvonást is. A munkálatok ez alkalommal is DeMonaco kezében összpontosulnak, a forgatások pedig állítólag szeptemberben kezdődnek, jövő nyáron pedig már nézhetjük is a filmet.

A részletekről még vajmi keveset tudni, de az biztos, hogy Frank Grillo visszatér a főszerepben.

Címkék: the purge 3

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr127682296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása