Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Anyád! Ez nem anyám!

2015.08.02. 11:08 Csabi87

Az osztrák nem az a nép, amelyik elárasztaná horrorfilmjeivel a nagyvilágot, igaz olykor elő-előrukkolnak valamivel. Ha hirtelen mondanom kellene az utóbbi időből egy próbálkozást tőlük, akkor az biztos a Blutgletscher volna, amely kicsit A dologhoz hasonlított és őszintén szólva egészen jól sikerült.

goodnight-mommy-1.jpg

A sógorok pedig tavaly egy újabb horrort készítettek, ami az utóbbi hónapokban egy rahedli filmes fesztivált bejárt. A produkció az Ich seh, Ich seh címet viseli, a tengerentúlon pedig Goodnight Mommy címen fut majd, augusztusban jelenik meg limitáltan. 

Érdemes megjegyezni, hogy az említette fesztiválok nagy részén valamilyen díjra is jelölték az alkotást, hét alkalommal pedig sikerült is bezsebelnie a készítőknek a trófeát, persze ez akkor érdekes, ha adunk ezekre a véleményekre. Ha viszont inkább a saját szemünknek szeretünk hinni, akkor érdemes lehet megnézni a tovább mögötti előzetes, egészen pofásnak tűnik.

goodnight-mommy-5.jpg

A film főhőse két srác, Ellas és Lukas. Az ikrek édesanyja pedig most ért haza egy szépészeti beavatkozásról, ami miatt a kötés még mindig az asszony arcán van. A vidéki, a külvilágtól elzárt helyen egyébként is kicsit rémisztő lehet az élet, a srácok viszont kezdik úgy érezni, hogy a nő, aki visszatért nem is az anyjuk, a kötést alatt egy teljesen másik ember bújik meg.

Címkék: előzetesek goodnight mommy

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr637673244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása