Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Újabb infók a Kong: Skull Island-del kapcsolatban

2015.07.24. 18:14 Csabi87

Azt már tavaly óta tudjuk, hogy a Legendary Pictures egy újabb King Kong fimmel állna elő, ami igazából egy előzményfilm lehetne. A tervek szerint az eredeti szigeten zajlanának az események és néhány felfedező kapná a főszerepet, a nagyra nőtt és jópofa szőrgolyhó mellett.

A főszerepre Tom Hiddleston a stúdió kiszemeltje, igaz a szereplők között korábban Michael Keaton és J. K. Simmons nevéről is lehetett hallani, de ők állítólag ott hagyták a projektet. Helyette most Russel Crowe-t környékezték meg a castingosok, illetve arról is hallani, hogy a női főszereplőt is megtalálták, itt Brie Larson (Hazárdjáték) lehet a befutó. A képen ő szerepel, mert úgy értékeltük, hogy szebb, mint Russel Crowe.

brie-larsson.jpg

A rendezői székben A nyár királyainak direktora, Jordan Vogt-Summers foglalhat helyet, a forgatókönyvet pedig John Gatins (Vasököl) és Max Borenstein (Godzilla) írhatják. A stúdió 2017 márciusában már a végeredményt is közszemlére adná, így talán az események hamarosan felpörögnek, hiszen a forgatásokkal azért lassan haladni kell.

Címkék: king kong skull island

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr197652606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása