Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jöhet a negyedik Cápavihar is

2015.07.24. 18:24 Csabi87

Ha azt hitted, hogy a Syfy nem kér folytatást a Sharknado-ból, akkor biztos, hogy megszúrt a Nap és/vagy keveset ittál. A csatorna természetesen nem szeretné elengedni a viharba tornyosult cápákat, akik a legutóbbi filmben már az űrbe is eljutottak.

april-sharknado.jpg

Jövő nyáron jöhet is az újabb felvonás, ami már a negyedik lesz a sorban, ráadásul egy kicsit mi, nézők is alakíthatjuk a történetet. A napokban leadott új rész befejezésénél ugyanis April (Tara Reid) szörnyűséges veszélyhelyzetbe keveredett, de nem derült ki, hogy túléli-e vagy meghal. Erről dönthetünk mi.

Egyrészt a Twitteren a #AprilLives illetve a #AprilDies az alternatíva vagy a csatorna oldalán is szavazhatunk.

Azt most nem tudjuk eldönteni, hogy Tara Reid annak örülnek, ha újból szerepelhetne az őrültségben vagy megszabadítanánk őt ettől az igazán míves szereptől.

Címkék: sharknado 4

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr267652624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása