Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sharktopus a Farkasember-bálna ellen

2015.07.06. 09:40 Csabi87

Ülök a monitor előtt, a billentyűzet fölött görnyedek és keresem a szavakat. Nem találom őket. Ritka az ilyen, de pont ez történik, ha az ember megnézni a Sharktopus vs. Whalewolf előzetesét.

A Syfy nyári agymenése, a Sharknado 3 mellett kétségtelen ez a masterpiece lesz, amelyben a jó öreg Sharktopus kér magának egy szeletet a ZS-tortából. Egyik kedvenc vízi lényünk ez alkalommal a Farkasbálnával küzd meg, ami egyébként egy kicsit ember is. 

whalewolf.jpg

Azt tudjuk, hogy a kábítószer veszélyes,ez a film pedig bizonyítékként is szolgálhat. A mutatvány július 19-én érkezik a Syfy-on, az előzetes viszont már nézhető. 

Védd magad!

Címkék: előzetesek sharktopus vs whalewolf

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr407596688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syracuse 2015.08.29. 20:55:57

Azt hittem, hogy a Sharknado 3-nál már nagyobb hulladékot csinálni sem lehet, de ez még azon is túltesz...Hivatalosan még mindig a Plan 9 from Outer Space a világ legrosszabb filmje, de úgy érzem, ez hamarosan változni fog

süti beállítások módosítása