Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jegyeket, szemfogakat kérem ellenőrzésre felmutatni!

2015.06.27. 16:41 Csabi87

Tibor nevű olvasónk volt olyan jó fej - és nem mellesleg harcolt ki egy piros pontot -, hogy felhívta a figyelmünket a Howl című brit horrorra, ami majd valamikor idén érkezik meg, előzetes viszont már készült hozzá.

Az már a címből is sejthető, hogy egy farkasemberes szösszenettel lehet dolgunk és nem is kell csalatkozni, ráadásul a dolog egészen pofásnak tűnik. Egy vonaton járunk, főhősünk egy unott kalauz és az olykor flegma, lekezelő vagy éppen teljesen emberi utasok lesznek. 

howl-foto.jpg

No meg egy farkasbácsi, aki éjszaka rajtaüt a díszes társaságon. Érdemes azt is megjegyezni, hogy a rendezést Paul Hyett vezényelte, akitől korábban már láthattuk a The Seasoning House című szerintem teljesen korrekt horrort. Ez alkalommal talán kevésbé lesz eredeti a végeredmény, de a trailert megszaglászva mindenképpen érdemes feljegyezni a noteszbe. Ba.

Egyébként hangulatfokozás céljából érdemes lehet megemlíteni, hogy Hyett effektesként és különféle pozíciókban olyan filmeken is dolgozott, mint a Gyilkos kilátások, A gép, a Tower Block, a The Cottage vagy éppen A barlang filmek, hogy csak a jobbakat említsem.

Címkék: előzetesek howl

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr787578396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása