Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ennyi volt a Hannibal sorozat

2015.06.24. 17:18 Csabi87

Hoppácska! Idézhetném Palik László urat. Az NBC körülbelül derült égből villámcsapásként bejelentette, hogy a mostani, harmadik évaddal véget vett a Hannibal sorozatnak.

Oké, a dolog talán nem annyira meglepő, hiszen a nézettségi adatok az új évad esetében már nem voltak olyan pofásak, mint korábban, persze ebben akár annak is szerepe lehet, hogy április helyett, csak júniusban startolt a széria.

hannibal_2013.jpg

Bryan Fuller a sorozat készítője mondjuk nem akadt ki, sőt megköszönte az NBC-nek, hogy lehetőséget adott arra, hogy szerencsét próbáljon a doktor sorozatosított kalandjával, ami azért csak megélt három évadot, ami egyáltalán nem rossz dolog.

Nagy kár, mert akárhogy is, de egy igazán igényes és egyedi sorozatról beszélhetünk, ami valahol talán hiánypótlónak is nevezhető.

Az mondjuk előfordulhat, hogy ha egy másik csatorna érdeklődik a sorozat után, akkor folytatódjon, de az biztos, hogy az NBC-n már nem lesz negyedik felvonás.

Címkék: sorozat hannibal

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr337570492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.06.25. 11:15:25

Akkor kezdjük, hogy #SaveHannibal .

2015.06.26. 12:16:50

Nem olyan nagy baj, a túl sok évad óhatatlanul megöl minden sorozatot, ez egyszerűen törvényszerű. Lásd Walking Dead.

süti beállítások módosítása