Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ethan Hawke és Emma Watson egy pofásnak tűnő thrillerben

2015.06.12. 13:07 Csabi87

Juj! Ethan Hawke az utóbbi időben egészen pofás filmeket vállalt be és a most érkezett előzetes alapján ebből a sorból a Regression sem feltétlen lóg ki.

Ott kezdődik, hogy a forgatókönyvíró-rendező egy chilei úriember, név szerint Alejandro Amenábar, akitől korábban A belső tengert vagy a Más világot láthattuk, tehát kimondhatjuk, hogy bizonyított.

regression-watson.jpg

A történet főhőse Watson lesz, aki egy fiatal lányt alakít, aki egy igazi szörnyűséggel gyanúsítja meg az édesapját, viszont arra nem emlékszik, hogy pontosan mi is történt. Gond viszont egy szál se, hiszen itt jön a képbe egy nyomozó (Ethan Hawke) és egy pszichológus (David Thewlis), akik megpróbálnak segíteni és felgöngyölíteni az ügyét.

Viszont a nyomozások során még az eredetinél is szörnyűbb dolgokra bukkannak majd hőseink. Elképzelhetetlen szörnyűségekre. Wááá!!!

A tovább mögötti előzetes egészen hangulatosra sikerült, így nem kizárt, hogy a végeredmény egy nagyon jól sikerült film lesz. Ámen!

Címkék: előzetesek regression

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr267536782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása