Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Matthew Fox a zombik ellen

2015.06.03. 12:37 Csabi87

Magyarországon zajlottak a Welcome to Harmony című horror forgatásai, a film pedig a tervek szerint augusztusban hazájában, Spanyolországban be is mutatkozhat majd. Időközben mondjuk átkeresztelték Extinction-re, de ez legyen a legnagyobb bajunk.

A történet szerint egy havas amerikai kis városban járunk, egy vidám kis világégés után, amely során az emberek nagy része zombivá változott. Néhány túlélőt követhetünk majd nyomon, akik titkon abban bíztak, hogy az eltelt 9 év alatt a nyamvadt agyhalottak megfagytak, de azért kiderül, hogy akad még néhány igen virgonc fajta, akik egy kis izgalmat csempésznek karaktereink életébe.

extincion-1.jpg

A főszerepben a Lostos Matthew Fox mellett Jeffrey Donovan is feltűnik majd, illetve a kisebb szerepekben hazai színészeket is láthatunk.

A rendezői feladatokat Miguel Ángel Vivas látta el, akitől korábban a Secuestrados-t láthattuk és a forgatókönyvet is ő valamint Alberto Marini (A gépész, Amíg alszol, Darkness) írta Juan de Dios Garduno regénye alapján.

Címkék: előzetesek zombi extinction welcome to harmony

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr17514602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása