Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lelépett az AZ rendezője

2015.05.27. 10:44 Csabi87

Cary Fukunaga személyében egy igazán jó nevű rendező kapta meg az Az remake forgatásának rendezői posztját. Kifejezetten örülhettünk a hírnek és talán az sem tűnt akkora badarságnak, hogy a bohóc szerepére Will Poultert szerződtették.

it-timcury.png

A napokban azonban derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy Fukunaga összerúgta a port a stúdióval, a szokásos kreatív nézet eltérések és a büdzsé körüli egyet nem értések szöveggel indokolták az egészet. A gond csak az, hogy pár héten belül kezdődtek volna a forgatások.

Egyelőre nem érkezett hivatalos infó arról, hogy mi lesz a projekt sorsa, Stephen King kicsit borúlátó volt a Twitteren, úgy fogalmazott, hogy úgy tűnik a projekt halott, de sebaj Tim Curry-t nem vehetik el tőlünk.

Címkék: it az

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr67495488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása