Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Repülőcápák hátán érkeznek a náci zombik

2015.05.15. 18:04 Csabi87

Sky Sharks. Marc Fehse új filmjének címe kapcsán talán az juthat eszedbe, hogy na itt egy olcsó Sharknado koppintás, ami úgysem mutat semmi újat.

sky-shark.jpg

Kérlek gondold át! Csekkold az előzetest és higgy abban, hogy ez bizony lehet más. A Sky Sharks ugyanis egy igazi agymenésnek tűnik. A cápák valóban az égen röpködnek, de nem csal úgy magukban és nem is azért, mert valami hatalmas tornádó kapta fel őket. Nem nem. Ez alkalommal a nácik keze van a dologban, akik ugyan már zombik, de ez sem akadályozza meg őket abban, hogy cápára pattanjanak és lemészároljanak egy repülőnyi embert.

Egy egészen pofás kedvcsináló lett a végeredmény, ami ráadásul történetben pont annyira gagyi, mint egy Asylum film, viszont a minőség azért annyira nem is vészes. Ha ma csak egy horrorfilm előzetest nézel meg, akkor ez legyen az.

Címkék: előzetesek sky shark

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr207462172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabóbakterúr 2015.05.18. 07:12:43

A film
készítők fantáziája nem is mer határt:DDDD

süti beállítások módosítása