Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Odaát 10. évad 20. rész

supnat-10-20-1.jpgMúlt héten megjósoltuk, hogy ez egy jó rész lesz, és nem is volt tévedés. Az egyetlen negatívum talán az, hogy az évad sztoriját, vagyis konkrétan a Dean-nel kapcsolatos részt nem vitte előrébb. Na de sebaj, végülis van még 3 rész vissza az évadból, most már semmiféle mellékút nem jöhet szóba.

Castiel "lánya", Claire kisebbfajta bajba kerül, és ezzel együtt kórházba is, ahol megtalálják a telefonjában Castiel számát és ő persze rögtön ugrik, riadóztatva Sam-et és Dean-t is, mielőtt bemenne a betegszobába. Dean és Claire nem épp a legjobb hangulatban váltak el legutóbbi találkozásuk után, de muszáj elviselniük egymást. Természetesen amikor  a trió egy percig nem figyel, Claire fogja a holmiját és kisurran. Indulhat a hajtóvadászat.

Sam megkeresi a lányt, Dean és Castiel pedig előkeríti a férfit, akivel Claire a kórházba kerülése előtt találkozott egy lepukkant bárban. Mindannyian sikerrel járnak, és kiderül, hogy Claire az anyja (Amelia) keresésére indult eredetileg, hogy jól beolvasson neki amiért az elhagyta őt két évvel ezelőtt, hogy megkeresse a férjét. Sam és Castiel úgy döntenek, jobb ha se Dean, se Claire nem tart velük, Amelia fogvatartója ugyanis mindkettejük számára elég nagy veszélyt jelenthet. Azonban Dean rájön valami fontosra, és miután pisztolyt nyom Claire kezébe is, rögtön Samék után erednek.

supnat-10-20-2.jpg

Furcsa, kicsit kínos, de valahol mégis aranyos hangulata van ennek a résznek, még attól eltekintve is kellemes szórakozás, hogy nem halad előre a történet. Ezt most megbocsátjuk nekik. Nekem különösen szimpatikus a Claire-t alakító Kathryn Newton, akit korábban láthattunk a Parajelenségek 4-ben vagy a Rossz tanár című vígjátékban. Remélem láthatjuk majd a közeljövőben valami jó kis filmben, van benne potenciál, és látványnak se utolsó, pedig még csak 18 éves. A többiek mind hozzák a szintet: Sam nagyon jól szót ért a bajos tinilánnyal, Dean nehezen indul de aztán belejön, Castiel pedig nevetségesen zavarban van. Mindhárman hozzátesznek valamit.

supnat-10-20-3.jpg

A következő részben ismét feltűnik majd Castiel, Charlie, Rowena, és tiszteletét teszi Crowley is, úgyhogy érdemes lesz nyomon követni az eseményeket.

Címkék: sorozat supernatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr637426802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása