Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Amit mindig is tudni akartál a legkedvencebb horrorkarakterekről

2015.05.02. 17:20 Csabi87

Hány éves a Pinhead? Vagy a Freddy Krueger? Ugye? Releváns kérdések, amikre talán még a választ sem tudod. Mától viszont ez nem baj, ugyanis a Microsoft új webes applikációja olyat tud, hogy egy fotó alapján megmondja a fotón szereplő/szereplők életkorát. Természetesen hiánypótló alkalmazásról van szó, amin most a fél internet ott csüng, a többiek pedig gyaníthatóan Bözsi nénit keresik. 

Arra gondoltunk, hogy érdemes volna ezt az újdonságot horroroldalról is tesztelni, ezért rákerestünk néhány jól ismert karakter életkorára, hiszen magunk sem tudjuk, hogy mégis eddig miként tudtunk úgy élni, hogy fogalmunk sem volt arról, hogy hány éves Chucky. Most azonban mindenre fény derült.

Az alkalmazás egyébként fejlesztés alatt van, ami rá is fér, hiszen a Kriptaőr esetében azt az üzenetet kaptunk, hogy nincs arc a képen, pedig ha valaki, akkor a Kriptaőr igazán hatalmas arc. A Cápa film cápájának korát sem sikerült kiderítenünk :(

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr57423920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Syracuse 2015.05.02. 20:30:48

Én enélkül is elmondom nektek:

Freddy Krueger az első N.O.E.S. filmben 37 éves, az utolsóban 56 (R. Englund). A remake-ben pedig 48 (J.E. Haley).
Pinhead a Hellraiserben 33, a Hellworldben pedig 51 éves (D. Bradley).

Történet szerint viszont Freddy bácsiról fogalmam sincs, talán a 2010-esben említik. Pinhead több ezer éves. Ezt az az idióta applikáció valószínűleg nem tudja.

süti beállítások módosítása