Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Sose bóklássz az 51-es körzetben!

2015.04.25. 18:32 Csabi87

Az 51-es körzet már megannyi forgatókönyvíró fantáziáját megihlette és miért pont Oren Peli, a Paranormal Activity arcátlanul meggazdagodott atyja ne játszott volna el a gondolattal. Kézikamerázni ott is lehet, kispénzből ezt is ki lehet hozni, szóval nincs igazán ellenérv.

A dolog érdekessége, hogy Peli már a Paranormal Activity-t követően neki állt az Area 51 nevet viselő projektnek, de a dolog valamiért kicsit nehéz szülés volt, hiszen a film majd csak idén mutatkozik be. Ennek okán persze már az első előzetes is befutott.

area51.jpg

Úgy tűnik, hogy Peli nem újul meg, de minek tenné, ha a receptje mindenféle változtatás nélkül többször is működött. Oké, a szellemek helyett ez alkalommal nyilvánvalóan földönkívülieket kapunk, de a trailert elnézve azért a misztikus és Paranormális jelenségekre hajazó feeling megmarad.

A történet szerint egyébként néhány UFO-őrült úgy dönt, hogy behatol a szigorúan őrzött 51-es körzet területére, mert otthon rossz. Visznek magukkal kamerákat is és nagy leleplezésre készülnek, ami ötletnek akár még jó is lehetne, csak hogy egyáltalán nem biztos, hogy élve megússzák a kalandot.

Címkék: előzetesek area 51

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr357398514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Beer Monster 2015.04.26. 13:09:19

Megeszem a kalapom, ha értem, mi köze az ufóknak a betárcsázós nethez.

2015.04.26. 17:12:42

Jaj :D Hat, en ezekkel a filmekkel ugy vagyok, mint a metro aluljarokban arult kakaoscsigaval, tudom, hogy nagyon rossz, es, hogy semennyi ertek, tapanyag, vagy lelek nincs benne, hanem egy gyarban keszult valahol egy elszomorito ipari telepen felkeszre lefagyasztva, deeee... azok a klisek, az a cukrozott illat megis mukodik, es ha elcsabulok, es elfogyasztok egy ilyet, akkor azert elvezem :D

2015.04.28. 17:17:08

Aki ezt a rázottkamerás műfajt kitalálta, lovak közé kötve tépetném szét...

süti beállítások módosítása