Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Az első fotók a készülő Frankenstein filmből

2015.04.25. 18:05 Csabi87

Nem mintha még nem lenne elég a Frankenstein filmekből. Persze, ha jobban belegondolunk talán néha érdemes feleleveníteni újból és újból egy történetet. Ráadásul a Daniel Radcliffe és James McAvoy főszereplésével készülő horror-dráma kicsit megpróbál újítani is.

A történetet Victor Frankenstein segédjének, Igornak a szemszögéből ismerhetjük meg. Leginkább a találkozásukra és a megismerkedésükre fókuszál majd a sztori, ami persze előbb utóbb eljut a jól ismert végkifejletig, a lény megalkotásáig. 

A rendezést az Alvilági játékok direktora, Paul McGuigan vezényli, a forgatókönyv pedig Max Landis (Az erő krónikája) reszortja volt.

A végeredmény majd jövő októberben érkezik a tengerentúlon, kezdésként viszont két fotó. Az egyik itt, a másik a tovább mögött.

frankenstein-1.jpg

frankenstein-2.jpg

Címkék: victor frankenstein

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr147398472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása