Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Jegesmedve-támadás Alaszkában

2015.04.22. 11:37 Csabi87

Grizzly-támadást nem is olyan régen már láthattunk a vásznon, sőt ott volt a Back Country, ami szintén a medvés zsánerre próbált építeni. Hank Braxtans azonban új filmjében az állat hipózott változatával támad.

Az Unnatural története Alaszkában játszódik, a főszerepet pedig egy gyilkos jegesmedve kapja. Mégis hogyan? Egyszerű: egy laboratóriumban állati kísérleteket végeznek, módosítják néhány veszélyeztetett állatfaj génjeit, hogy azok túlélhessék a klímaváltozást és mondjuk a jegesmedvék Alaszkában is képesek legyenek megmaradni.

unnatural-poszter.jpg

A kísérleti példány viszont megszökik, de úgy tűnik egész jól megy neki az életben maradás, igazából csak más élőlényeket nem tűr meg maga körül, így a helyek, ahol a jegesmackó felüti a fejét vészes népességcsökkenésnek indulnak.

Címkék: előzetesek poszter unnatural

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr87388930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása