Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nyerj páros színházjegyet!

2015.04.17. 10:31 Csabi87

Micsoda kultúremberek lettünk! Merülhet fel benned a gondola, mi pedig nem is szeretnénk meghazudtolni önmagunkat. Haha.

Néhány napja írtunk a Proton Színház és Rába Roland közös színházi produkciójáról, ami tulajdonképpen egy színházban előadott zombidráma, egy igazán érdekesnek tűnő koncepció. A jó hír, hogy a Trafó megdobott minket egy páros belépővel, ami először metróaluljárókban szerettünk volna értékesíteni - vagy szurkolói kártyára elcserélni - végül egy titkos szavazáson csak a sorsolás mellett döntöttünk. 

trafo-utso.jpg

A páros belépő az április 22-én, szerdán esedékes előadásra szól, műsor este 8-kor kezdődik a Trafóban, arra kérünk csak akkor játssz, ha az említett időpontban ott tudsz lenni az előadáson. Az igazán agytekervény megdolgoztató és izzasztó feladványunk a tovább mögött található.

Ár jú redi?

Név, e-mail cím (ott értesítjük a nyertest) és a kedvenc zombifilmed címe. Ennyi a feladat. Ördögi, mi?

A válaszokat vasárnap estig várjuk.

Címkék: színház utolsó

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr77375362

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása