Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Női szökevények a prehisztorikus cápa ellen

2015.04.15. 13:42 Csabi87

Jim Wynorski neve talán ismerős lehet. Az úriember annak idején a Chopping Mall című filmmel kezdte meg mára már százasra duzzadt direktori pályafutását. Wynorski általában nem a minőségre törekszik, inkább csak a szórakoztatására ezért a repertoárjában leginkább gagyi zs-szörnyes zs-filmek találhatóak, illetve akadnak pornósokat felvonultató szórakoztató alkotások is, amelyek a Busty Cops szériájába tartoznak - ezeket mondjuk nem saját nevén készítette. 

sharkansas-womens-prison-massacre.jpg

Legújabb filmje a Sharkansas Women's Prison Massacre előbbi kategóriából való és talán már a rejtélyes címből ki is találhattad, hogy egy cápás filmről van szó, amelyben a szóban forgó lény egy történelem előtti időkből való fenevad, aki rendkívül jól érzi magát a mocsárban és vakond-style-ban is jól közlekedik a föld alatt. A lénnyel néhány szökött női fegyencnek gyűlik meg a baja.

Az előzetest csak saját felelősségre, kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után tessék elfogyasztani.

Címkék: előzetesek sharkansas womens prison massacre

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr507370442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása