Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Horrorkomédiával tér vissza Joe Dante

2015.04.07. 19:48 Csabi87

A Szörnyecskék rendezője meglehetősen régen hallatott már magáról, legutóbb még 2009-ben készítette el A rettegés mélye című filmet, ami ráadásul még egészen felejthető is volt. Persze időközben sem tétlenkedett, a Hawaii Five-O néhány részén például dolgozott rendezőként, de a rémisztgetés nem vitte túlzásba.

Tavaly viszont elkészült a Burying the Ex című horrorkomédia, ami néhány fesztivált már be is járt és állítólag nem sikerült rosszul.

buryingtheex-1.jpg

A történet főhőse egy Max nevű srác, aki egy amolyan se veled, se nélküled kapcsolatot folytat barátnőjével, ami úgy ér véget, hogy a lányt elcsapja egy busz. Max nem boldog, de próbál tovább lépni, amit meglehetősen megnehezít az a tény, hogy a lány visszatér a halálból. 

Egyébként hasonló volt a Life After Beth nem is olyan régről, bár egy kicsit talán más megközelítésben, de nem rosszul elkészítve.

A Burying the Exben Anton Yelchin, Ashley Greene és Alexandra Daddario kapták a főbb szerepeket.

buryingtheex-poszter.jpg

Címkék: előzetesek poszter burying the ex

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr547348702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása