Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Előzetest kapott a Schwarzenegger-féle zombifilm

2015.03.25. 19:55 Csabi87

Áprilisban a Tibeca Film Fesztiválon mutatják be az Arnold Schwarzenegger főszereplésével készült zombifilmet, a Maggie-t.

Persze nem eszik azt olyan forrón, inkább egy drámáról van szó ,amelyben speciel zombi is akad. A történet egy fiatal lányról és az apjáról szól - nehezen fogod elhinni, de utóbbit alakítja az osztrák színész, pedig az igazán parádés az lenne, ha ő volna a kislány, mi?. A sztori szerint a lány összeszedi a zombivírus és szépen lassan átváltozik, a szerető apa azonban a végsőkig hisz a gyógyulásban és nem hajlandó engedi, hogy bántsák a lányát vagy bármi történjen vele.

maggie.jpg

Tehát egy erősebb drámai vonallal számolhatunk és talán egy ütős filmmel. Mondjuk én elfogult vagyok, hiszen abba a generációba esek, akik Arnold Schwarzenegger filmjein nőttek fel. Igaz ez alkalommal nem egy erőteljes csihi-puhira számíthatunk, hanem a fentebb említett komolyabb hangvételre.

A leányzót egyébként a zombifronton már tapasztalatokkal rendelkező Abigail Breslin alakítja.

Az előzetes a tovább mögött megtekinthető. Egyelőre hiszem, hogy ez jól fog elsülni.

Címkék: előzetesek zombi maggie

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr477304802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása