Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Kéjlak (2014) - The Loft

2015.03.10. 18:46 OctoberAir

loft2-2-_wide-6fd8d7c0c63e764c3e11c97266164af4915a2a86-s1100-c15.jpgSzeretied az izgalmas, rejtélyekkel övezett thrillereket? Hogyha élvezed, hogy egy gyilkossági ügy részletei lassan bontakoznak ki előtetted, akkor a The Loft biztosan megfelelő választás lesz.

A filmben megismerhetünk öt házas, sikeres férfit, akik igazán jó barátok. Feleségeikkel közösen járnak össze baráti vacsorákra, emellett jól ismerik egymás életét is. Vincent (Karl Urban) építészként és tervezőként dolgozik, ezért ő áll elő azzal az ötlettel, hogy legyen egy titkos lakásuk a város közepén. A kulcsot mind az öt férfi megkapja, és olyan dolgokra használhatják a lakást, amelyet egyáltalán nem szeretnének megosztani feleségeikkel. Itt könnyedén folytathatnak viszonyokat és élhetik ki legvadabb fantáziáikat is. A férfiak közül volt, aki először vonakodva vette el a kulcsot, de később mindannyian beleegyeztek.

loft2.jpg

Az izgalmas ötlet hamarosan rémálommá válik, amikor Luke (Wentworh Miller) felfedez egy holttestet a lakásban. Hamarosan megérkezik Chris (James Mardsen) és Marty (Eric Stonestreet) is a helyszínre. Fogalmuk sincs, hogy ki lehetett a tettes, azonban hamarosan fény derül arra, hogy csak közülük követhette el valaki a borzalmas gyilkosságot. Hamarosan megkezdődnek a találgatások és a nyomozás, hogy a rejtély végére járjanak. Természetesen nemsokára fény derül arra, hogy minden egyes barátnak volt rejtegetnivalója bőven, amit egymással sem osztottak meg. Ráadásul nem kevés ellenséget is szereztek a lakással. Kérdés, hogy a feleségek, a szeretők, esetleg ők maguk-e a legfélelmetesebb ellenfelek?

Érdekesség, hogy a film egy 2008-as belga mozi remake-je, amelyben Matthias Schoenaerts ugyanezt a szerepet töltötte be.  Ráadásul 2010-ben egy holland verzió is készült a történetből. Mind a három film osztozik a Loft címen is. A történet teljesen ugyanaz. Ráadásul az amerikai filmet már 2011-ben leforgatták, de csak 2015 elejére került a mozikba.

letoltes_6.jpg

Én igazán szeretem a pörgős, titkokkal terhelt thrillereket, ezért a Kéjlak jó szolgálatot tehet, ha valaki kedveli az okos filmeket, amelyek egy pillanatra sem lankasztják le a nézők figyelmét. A szereplőkkel együtt rakhatjuk össze az érdekes kirakós darabjait, így mi magunk is részesei lehetünk a történetnek.  Mindenkinek ajánlom, aki szereti a nyomozós thrillereket, hiszen a műfaj rajongói ebben sem fognak csalódni.

7/10

Címkék: amerikai thriller 2014 7/10 ajánlók

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr607253547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsézön 2015.03.11. 11:46:52

Király! Kösz a tippet!

ziggy stardust · http://fagyis.blog.hu 2015.03.25. 13:18:48

hú, most összezavarodtam, azt hittem, egy "eredeti" van, és most fogalmam sincs, melyiket láttam már :)
amúgy tényleg jó volt, izgis meg minden.

süti beállítások módosítása