Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ok az ivásra: Biztos, hogy lesz új Alien-film

2015.02.19. 16:25 Csabi87

Jön a hétvége, ha pedig ez nem volna elég arra, hogy felpattints egy karton sört, esetleg valami komolyabb támadóerővel bíró itókát, akkor tetéznénk.

A Fox úgy döntött, hogy kell a pénz és az Alienben is látnak annyi fantáziát, hogy hozhat a konyhára. Neil Blomkamp, a District 9 és az Elysium rendezője már régóta hajtogatja, hogy nagyon szeretné levezényelni a következő Alien-filmet, de a jogok birtokosa eddig nem igazán nyilatkozott az ügyben.

sighead.jpg

A felek azonban dűlőre jutottak és úgy tűnik a projekt zöld utat kapott. Mit úgy tűnik? Hisz a hír hivatalos. A rendező jelezte, hogy ez lesz a következő filmje, ugye a robotos Chappie után, ami idén érkezik. 

A filmről még korai volna bármit is tudni, igaz annyi bizonyosnak látszik, hogy majd a Prometheus után játszódik időben, azaz 2093 után. No meg Blomkomp szeretné ha Sigourney Weavert is a fedélzetre tudná csábítani, gondolom ezzel nincs is egyedül.

A hírtől függetlenül a Ridley Scott-féle Prometheus 2 is érkezik majd, Scott pedig producerként azért részt vesz az új Alien munkálataiban.

Egészségünkre!

Címkék: alien

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr997189407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabóbakterúr 2015.02.20. 06:53:19

Tehát ha jól értem az Alien 5 a Prometheus után fog játszódni a Prometheus 2 meg az Alien 5 után? Zavarban vagyok kérnék egy tisztább látást az ügy érdekében:DDDD

Csabi87 · http://talesfromtheblog.blog.hu 2015.02.20. 10:07:22

@Szabóbakterúr: egyébként a kérdésed jó. Állítólag az új Alien a Prometheus 1. után játszódik majd időben.

A Prometheus 2. részéről viszont egyelőre nem sokat tudni, Scott nyilatkozott olyat, hogy az ottani két főszereplő történetét kell folytatni, így akár az is lehet, hogy a Prometheus 1. és 2. időben közel lesz egymáshoz, így pedig az Alien mindkettő után játszódik majd. Jó hülyén sikerült leírnom, mi?

A Prometheus 2-ről egyelőre kevés az infó vagy én nem futottam még bele, hogy biztosan miről is fog szólni.

süti beállítások módosítása