Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Juhé! Nem lesz kézi kamerás horror a következő Péntek 13

2015.02.18. 15:04 Csabi87

Brad Fuller a napokban egy interjúban elárulta, hogy a tizenharmadik Péntek 13 film, ami majd a korábban tervezett 2015 novemberi időpontról 2016 májusára lett tolva, nem lesz found footage horror. Korábban hallani lehetett arról, hogy az is benne van a pakliban, de Fuller most leszögezte, hogy nem így lesz.

A forgatókönyvön állítólag még ügyködnek, de az biztos, hogy A jel rendezője, David Bruckner vezényelheti majd le a filmet. A forgatások nyáron kezdődnek.

jason-voorhees.jpg

Címkék: friday the 13th

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr177186135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

czerkha · https://koffeedayz.blogspot.com/ 2015.02.26. 18:31:49

Pont a napokban kezdtem újra nézni a régi Péntek 13-filmeket. Egyelőre a harmadiknál tartok (meglepő módon eddig ez a "legjobb"), de nem igazán értem, mit lehet még kihozni ebből az egészből. Persze ha csak nem szállít mondjuk Fritt Vilt-szintű izgalmakat, de azt David Bruckner-től szerintem hiába várjuk.

süti beállítások módosítása