Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A medve nem játék

2015.02.16. 11:07 Csabi87

Ami nem öl meg az erősít. Kivéve a medve. Az megöl, de talán mi erről keveset tudtunk, hiszen Trianon után Magyarország területén inkább csak az állatkertekben vannak medvék, azok meg nagyon barátságosnak tűnnek. Na meg egy komplett generáció nőtt fel a drága jó tévén macin, aki teljesen kiölte belőlünk a medvék iránti félelmet, sőt inkább a vágyat növelte, hogy otthonra is kell egy mackó, mert édes.

backcountry.jpg

Kanadában azonban tudják, hogy a málnást óvatosan kell megközelíteni és azt is, hogy ha medveszar gőzölög a közelben, akkor nem ölelésre kell tárni a karokat.

Adam MacDonald filmjében, a Backcountry-ban voltaképpen egy igaz történettel ismerkedhetünk meg. Egy férfi és egy nő, a hatalmas Provincial Park vadregényes tájait szeretnék bejárni, amit egyrészt megzavar egy idegen, de elég rámenős alak, másrészt pedig pár nap után faszán eltévednek. Ha pedig ez még nem volna baj, akkor időközben a drága jó mackók területére is betévednek. A medve pedig nem jó vendéglátó.

Állítólag egy pofás thriller a végeredmény, legalábbis a filmes fesztiválok látogatói szerint. Az Államokban limitáltan márciusban érkezik a produkció.

Címkék: előzetesek backcountry

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr537179685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása