Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A Lazarus hatás - jelenet

2015.02.12. 17:28 Csabi87

A Big Bang Mediának jár egy hatalmas puszi, esetleg igény szerint egy pacsi, ugyanis áprilisban érkezik az Olivia Wilde főszereplésével készült A Lazarus hatás (The Lazarus Effect). 

Persze simán lehet, hogy a jónak ígérkező halottélesztős film nem egy nagy eresztés, de mégis csak derék dolog, hogy az Annabelle és a Parajelenségeken túl is van élet itthon horror-thriller fronton. A Lazarus hatás egyébként inkább utóbbi lesz. 

lazarus-effect-still.jpg

A sztori nagyon leegyszerűsítve úgy néz ki, hogy adott egy csapat, akik visszahoznak az életbe egy halott kutyát, majd amikor egyikőjük meghal, úgy döntenek, hogy megkezdik az emberkísérleteket is. A dolog viszont nem teljesen jól sül el. A nőt ugyan visszahozzák, de a túloldalról valami sötét és veszélyes is vele jön.

Oké, ezt elcsépeltnek is nevezhetjük, mégis bízom benne, hogy a végeredmény szerethető lesz. Olivia Wilde miatt is az lehet, de Evan Peters neve sem feltétlen piskóta. Meglátjuk. Ez alkalommal egy jelenetet mutatunk, a pillanatot, amikor a leányzó felébred holtából. Be ne pisilj!

Címkék: videók the lazarus effect

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr827165229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása