Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A You're Next producereinek ajánlásával: Faults

2015.02.07. 06:33 Csabi87

Érdemes lesz rajta tartani a tekintetünket a Faults című pszichothrillernek titulált projekten, ami tavaly bejárt jó néhány fesztivált, márciusban pedig a tengerentúlon a nagyközönség számára is bemutatják.

A filmet az eddig többnyire rövid alkotásokkal operáló Riley Stearns írta és rendezte, ami miatt viszont mégis érdekes lehet az az, hogy a You're Next és a The Guest producerei is a Faults mögé álltak. Ez egy indok. A másik pedig Mary Elizabeth Winstead jelenléte lehet, már ha bírod a színésznőt.

faults.jpg

A sztori egy Ansel Roth nevű fazonról szól, akit talán életmód-tanácsadóként jellemezhetünk, viszont Ansel élete az utóbbi időben egyáltalán nem könnyű. Az előadásain megverik és sokan semmi veszik. Ezért éppen jól jön számára, amikor egy idős pár felkeresi őt, hogy segítsen lányukon, aki nem rég egy szekta bűvöletébe került és vissza kellene rázni a normális kerékvágásba.Már az előzetesében is egészen humorosnak ható film, akár jól is elsülhet, a kritikusok eddig többnyire pozitívan nyilatkoztak és minden hatásvadász jelzőt ráaggattak a filmre. Reméljük nem tévedtek.

faults-poster.jpg

Címkék: előzetesek poszter faults

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr487147417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása