Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Danny Trejo ismét akcióban

2015.02.02. 11:26 Csabi87

A VANish című film inkább egy véres akció lesz, mintsem horror, de azért csak álljon itt az előzetese. A produkcióban ugyanis Danny Trejot és Tony Todd is feltűnik, illetve a végeredmény talán egy jó pofa B-akció lesz, annál több semmiképpen.

vanish.jpg

A történet két fiatal srácról szól, akik fényes nappal elrabolják a drogkartell vezérének lányát, hogy így akasszanak le egy nagyobbacska váltságdíjat. A tervük azonban nem alakul jól, maffiózókkal, rendőrökkel és bérgyilkosokkal kell szembeszállniuk, ráadásul a túszul ejtett lány sem egy könnyű eset.

Címkék: előzetesek vanish

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr107132883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aki a kis kezecskéivel tapicskolja a pofókot 2015.02.02. 16:50:48

@Csabi87: Hát, mindössze az nem derült ki se a postból, se az előzeteseből, hogy Danny Trejo kit alakít a fentebb felsorolt szereplők közül? A maffiafőnököt, akinek elrabolják a lányát? Egy bérgyilkost?

Így megirni egy postot...

:-)

stargatelost · https://twitter.com/stargatelost 2015.02.02. 17:04:13

@Aki a kis kezecskéivel tapicskolja a pofókot: Ő a főnök.

A film amúgy két napja kijött rendesen, blurayen, de Trejo max. ha öt percet szerepel. De amúgy fasza lett a film, ez is egy helyszínes, méghozzá a furgonban játszódik végig, vagyis inkább úgy mondom, hogy ott marad a film első percétől az utolsóig a kamera, szerintem kurva jól megoldották :) Aki ilyen szempontból egy kicsit különleges filmre vágyik, lesse meg :)

süti beállítások módosítása