Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A holtak ismét felébrednek

2015.01.29. 12:11 Csabi87

Talán számodra is ismerős a Dead Rising elnevezésű játék, amelyben zombik között lehet flangálni és gondolom módszeresen agyon csapni őket. Szeretem a horrort, de valahogy a számítógépes és egyéb konzolos játékok teljes egészében kimaradtak - annak idején a Doom 3-mal játszottam, de mindig megevett valami nagy, ezért maradt a FIFA és a F1 széria.

A Dead Rising viszont már többedik részét tapossa, idén pedig film formában is megjelenik.

deadrising.jpg

A történetre nem is kell túl sok karaktert áldoznom, egy városban zajlanak majd a történések, ahol néhányan megpróbálnak túlélni. Zombis film esetében viszont nem is kell ezt túlmisztifikálni. 

A március végén érkező produkcióhoz már előzetes is akad, ami nem is néz ki rosszul, egyetlen gondom a dologgal, hogy a rendezői székben Zach Lipovsky foglalt helyet, akinek sikerült elbarmolnia a legutóbbi Gyilkos kobold filmet, és akitől a Tasmán ördögöket láthattuk. Nem marad hát más, minthogy összetesszük a kezeinket és bízunk benne, hogy ez alkalommal Zach végre belelendül.

Címkék: előzetesek zombi dead rising watchtower

A bejegyzés trackback címe:

https://talesfromtheblog.blog.hu/api/trackback/id/tr247118281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paráznabillegető 2015.01.30. 10:22:17

jónak tűnik.
mondjuk a bredpites wwz után bármilyen zombifilm csak jó lehet...
ha csak az alapoknál maradnak és beletesznek mindenféle helyzetkomikumot, ahogy van is pár a trailerben, akkor fasza mozi lesz ebből.

süti beállítások módosítása